Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/10297
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Sánchez Machado, José |
dc.contributor.author | Hernández Yáñez, Eduard |
dc.contributor.author | Auleda Amorós, Josep Maria |
dc.contributor.author | Raventós Santamaria, Mercè |
dc.date | 2010-10 |
dc.identifier.citation | Sanchez, J. [et al.]. Freeze concentration of whey in a falling-film based pilot plant: process and characterization. "Journal of food engineering", Octubre 2010, p. 1-9. |
dc.identifier.citation | 0260-8774 |
dc.identifier.citation | 10.1016/j.jfoodeng.2010.10.009 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/10297 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B6T8J-51920XT-2&_user=10&_coverDate=10%2F21%2F2010&_rdoc=1&_fmt=high&_orig=search&_origin=search&_sort=d&_docanchor=&view=c&_acct=C000050221&_version=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=fd95d432e3f1c3b747ac308d9ae59733&searchtype=a |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries |
dc.subject | Freezing points |
dc.subject | Freeze concentration Whey Viscosity Freezing point |
dc.subject | Viscositat |
dc.title | Freeze concentration of whey in a falling-film based pilot plant: process and characterization |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract |