To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/10664
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. POCIÓ - Protecció Vegetal |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Benítez, Sheila |
dc.contributor.author | Sepulcre Sánchez, Francesc |
dc.contributor.author | Chiumenti, Michèle |
dc.contributor.author | Pujolà Cunill, Montserrat |
dc.contributor.author | Achaerandio Puente, María Isabel |
dc.date | 2010 |
dc.identifier.citation | Benítez, S. [et al.]. Modelizacion de las condiciones de envasado en productos de IV gama a partir de la piña. A: VI Congreso Español de Ingeniería de Alimentos. "VI Congreso Español de Ingeniería de Alimentos". Logroño: 2010, p. 211. |
dc.identifier.citation | 978-84-7359-654-1 |
dc.identifier.citation | LR-284-1010 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/10664 |
dc.language.iso | spa |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Vegetarian convenience foods |
dc.subject | Pineapple |
dc.subject | Pinyes tropicals |
dc.subject | Aliments -- Embalatge |
dc.subject | Aliments de quarta gamma |
dc.title | Modelizacion de las condiciones de envasado en productos de IV gama a partir de la piña |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |