Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/9850
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. AQUAL - Aqüicultura i qualitat dels productes aquàtics |
dc.contributor.author | Duarte Ortega, Sonia |
dc.contributor.author | Reig Puig, Lourdes |
dc.contributor.author | Oca Baradad, Joan |
dc.date | 2008 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/9850 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | - |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Pesca::Aqüicultura |
dc.subject | Solea |
dc.subject | Aquaculture |
dc.subject | Aqüicultura |
dc.subject | Llenguados |
dc.title | Avaluació de la preferència del llenguado (Solea senegalensis) per substrats de diferents textures i colors |
dc.type | info:eu-repo/semantics/draft |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |