To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/9820
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ENGIBIO - Enginyeria i Biotecnologia |
dc.contributor.author | Carbó Moliner, Rosa |
dc.contributor.author | Almajano Pablos, María Pilar |
dc.contributor.author | Achaerandio Puente, María Isabel |
dc.contributor.author | López, F |
dc.date | 2006 |
dc.identifier.citation | Carbo, R. [et al.]. Capacidad antioxidante y antimicrobiana de vinagres Comerciales. A: Jornadas de I+D+I en la elaboración de vinagres. "Segundas jorandas de I+D+I en la elaboración de vinagres". Córdoba: 2006, p. 247-255. |
dc.identifier.citation | 8478018166 |
dc.identifier.citation | CO-0580-06 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/9820 |
dc.language.iso | spa |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Productes d'origen vegetal |
dc.subject | Vinegar |
dc.subject | Polyphenols |
dc.subject | Antioxidants -- Analysis |
dc.subject | Capacidad antioxidante |
dc.subject | Polifenoles |
dc.subject | Vinagre |
dc.subject | Inhibición microbiana |
dc.subject | Vinagre |
dc.subject | Polifenols -- Anàlisi |
dc.subject | Antioxidants |
dc.title | Capacidad antioxidante y antimicrobiana de vinagres Comerciales |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |
dc.description.abstract |