Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/9701

Technical efficiency and firm exit in the wine and meat sector: policy implications
Kallas, Zein
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Aspectes econòmics
Nutrition policy
Meat industry and trade--Mathematical models
Wine and wine making--Economic aspects--Mathematical models
Política alimentària
Carn -- Indústria i comerç -- Models matemàtics
Vinicultura -- Aspectes econòmics -- Models matemàtics
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Artículo
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

borrisser Pairo, Francesc; Kallas, Zein; Panella-Riera, Nuria; Avena, Maria; Gil Roig, José María; Olivares, Alvaro; Olivar, Maria Angels