Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/9661

Nuevas tecnologías aplicadas a la obtencion de carnes de calidad
Álvarez del Castillo, Lorenzo; Diestre, Alejandro
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Productes d'origen animal
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Ramaderia::Biotecnologia i millora genètica animal
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Ramaderia::Bestiar porcí
Swine
Bestiar porcí -- Millora de les espècies
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/conferenceObject
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados