Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/9613
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
dc.contributor.author | Plans, M. |
dc.contributor.author | Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario |
dc.contributor.author | Sabaté Reboll, José |
dc.date | 2010 |
dc.identifier.citation | Plans, M.; Romero Del Castillo, M.; Sabate, J. Relationship between sensory analysis and Near Infrared Spectroscopy in common beans. A: Congreso Internacional: “A Sense of Quality”. "Congreso Internacional: “A Sense of Quality”". Vitoria: 2010. |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/9613 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | http://elsevier.conference-services.net/resources/247/1894/pdf/SENS2010_0094.pdf |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Productes d'origen vegetal |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Producció vegetal |
dc.subject | Beans |
dc.subject | Near infrared spectroscopy |
dc.subject | Espectroscòpia infraroja pròxima |
dc.subject | Mongetes -- Anàlisi |
dc.title | Relationship between sensory analysis and Near Infrared Spectroscopy in common beans |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |