To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/9612
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
dc.contributor.author | Simó Cruanyes, Joan |
dc.contributor.author | Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario |
dc.contributor.author | Casañas Artigas, Francesc |
dc.date | 2010 |
dc.identifier.citation | Simo, J.; Romero Del Castillo, M.; Casañas, F. Sensory characterization of the “Calçot” (Allium cepa L.), a necessary step for its breeding. A: Congreso Internacional: “A Sense of Quality”. "Congreso Internacional: “A Sense of Quality”". Vitoria: 2010. |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/9612 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | http://elsevier.conference-services.net/resources/247/1894/pdf/SENS2010_0219.pdf |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Producció vegetal |
dc.subject | Onions -- Spain -- Catalonia |
dc.subject | Calçots -- Anàlisi sensorial |
dc.title | Sensory characterization of the “Calçot” (Allium cepa L.), a necessary step for its breeding |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |