To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/9447
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Bolaño, Ana |
dc.contributor.author | Pujolà Cunill, Montserrat |
dc.contributor.author | Monleón Getino, Antonio |
dc.contributor.author | Gordún Quiles, Elena |
dc.date | 1996 |
dc.identifier.citation | Bolaño, A. [et al.]. Aplicación del gluten índex para la determinación de la degradación del trigo. "Alimentación, equipos y tecnología", 1996, núm. 9, p. 37-42. |
dc.identifier.citation | 0212-1689 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/9447 |
dc.language.iso | spa |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Producció vegetal |
dc.subject | Wheat |
dc.subject | Gluten |
dc.subject | Blat -- Anàlisi |
dc.subject | Gluten |
dc.title | Aplicación del gluten índex para la determinación de la degradación del trigo |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |