To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/9278

Tecnologia d'elaboració de formatges
Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Guamis, Buenaventura
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria de la llet
Cheesemaking
Formatge -- Elaboració
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Article
Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Almirall Malivern, Antonio Rafael; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Bosch Roura, Lluís; Florez, A.; Rivera Pinzano, Ana; Casañas Artigas, Francesc
Casañas Artigas, Francesc; Bosch Roura, Lluís; Sánchez Bell, Esther; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Valero Baya, Jordi; Baldi, M.; Mestres Lagarriga, Josep; Nuez Viñals, Fernando
Casañas Artigas, Francesc; Simó Cruanyes, Joan; Plans Pujolràs, Marçal; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Sabaté Reboll, José
Casañas Artigas, Francesc; Rivera Pinzano, Ana; Fenero Artaso, Daniel; Almirall Malivern, Antonio Rafael; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Plans Pujolràs, Marçal; Sabaté Reboll, José
Casañas Artigas, Francesc; Simó Cruanyes, Joan; Plans Pujolràs, Marçal; Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Sabaté Reboll, José
 

Coordination

 

Supporters