To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/9254

Consumer acceptance, valuation of and attitudes towards genetically modified food: review and implication for food policy
Costa Font, Montserrat; Gil Roig, José María; Traill, W B
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Aspectes socials
Genetically modified foods
Consumers--Attitudes--Spain
Nutrition policy
Aliments transgènics
Consumidors -- Actituds -- Espanya
Política alimentària
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Draft
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Avitia Rodríguez, Jessica; Costa Font, Montserrat; Gil Roig, José María; Echeverria, G.; Lusk, Jayson L.
Costa Font, Montserrat; Serra Devesa, Teresa; Gil Roig, José María; Gras Moreu, Anna Maria
Costa Font, Montserrat; Gil Roig, José María
Yangui, Ahemed; Gil Roig, José María; Costa Font, Montserrat
 

Coordination

 

Supporters