To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/9252
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor.author | Costa Font, Montserrat |
dc.contributor.author | Gil Roig, José María |
dc.date | 2008 |
dc.identifier.citation | Costa-Font, M.; Costa, M.; Gil, J. Consumer acceptance of genetically modified food (GM) in Spain. "Risk management: an international journal", Juliol 2008, vol. 10, núm. 3, p. 194-204. |
dc.identifier.citation | 1460-3799 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/9252 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | http://purl.umn.edu/9415 |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Aspectes socials |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries |
dc.subject | Genetically modified foods |
dc.subject | Consumers--Attitudes--Spain |
dc.subject | Aliments transgènics |
dc.subject | Consumidors -- Actituds -- Espanya |
dc.title | Consumer acceptance of genetically modified food (GM) in Spain |
dc.type | info:eu-repo/semantics/draft |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |