To access the full text documents, please follow this link:

Structural equation modelling of consumer acceptance of genetically modified (GM) food in the Mediterranean Europe: a cross country study
Costa Font, Montserrat; Gil Roig, José María
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries
Genetically modified foods
Consumers--Attitudes--Mediterranean region
Aliments transgènics
Consumidors -- Actituds -- Mediterrània (Regió)
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
Article - Draft

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Avitia Rodríguez, Jessica; Costa Font, Montserrat; Gil Roig, José María; Echeverria, G.; Lusk, Jayson L.
Costa Font, Montserrat; Serra Devesa, Teresa; Gil Roig, José María; Gras Moreu, Anna Maria
Costa Font, Montserrat; Tranter, R.B.; Gil Roig, José María; Jones, P.; Gylling, M.
Costa Font, Montserrat; Gil Roig, José María