To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/8708
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Sánchez, J. |
dc.contributor.author | Ruiz, Y. |
dc.contributor.author | Raventós Santamaria, Mercè |
dc.contributor.author | Auleda Amorós, Josep Maria |
dc.contributor.author | Hernández Yáñez, Eduard |
dc.date | 2010-06-23 |
dc.identifier.citation | Sánchez, J. [et al.]. Progressive freeze concentration of orange in a pilot plant falling film. "Innovative Food Science & Emerging Technologies", 23 Juny 2010. |
dc.identifier.citation | 1466-8564 |
dc.identifier.citation | 10.1016/j.ifset.2010.06.006 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/8708 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Concentrated fruit juices |
dc.subject | Refrigeration and refrigerating machinery |
dc.subject | Sucs de fruita concentrats |
dc.subject | Refrigeració |
dc.title | Progressive freeze concentration of orange in a pilot plant falling film |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |