To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/8667
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor.author | Angulo, Ana María |
dc.contributor.author | Gil Roig, José María |
dc.contributor.author | Tamburo, Leticia |
dc.date | 2005 |
dc.identifier.citation | Angulo, B.; Gil, J.; Tamburo, G. Food safety and consumers' willingness to pay for labelled beef in Spain. "Journal of food products marketing", Setembre 2005, vol. 11, p. 89-105. |
dc.identifier.citation | 1045-4446 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/8667 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria de la carn |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Aspectes socials |
dc.subject | Meat industry and trade--Spain--Standards |
dc.subject | Meat --Labeling --Spain |
dc.subject | Carn -- Indústria i comerç -- Espanya -- Normes |
dc.subject | Aliments -- Etiquetatge |
dc.title | Food safety and consumers' willingness to pay for labelled beef in Spain |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |