Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/8627
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor.author | Gil Roig, José María |
dc.contributor.author | Angulo, Ana María |
dc.date | 1999 |
dc.identifier.citation | Gil, J.; ANGULO, A. Demanda de alimentos y calidad de la dieta en Aragón. "Economía aragonesa", Gener 1999, núm. 9, p. 51-67. |
dc.identifier.citation | 1576-7736 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/8627 |
dc.language.iso | spa |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Aspectes econòmics |
dc.subject | Food consumption--Spain |
dc.subject | Aliments -- Consum -- Espanya |
dc.title | Demanda de alimentos y calidad de la dieta en Aragón |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |