Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/8609
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor.author | Gil Roig, José María |
dc.contributor.author | Gracia, Azucena |
dc.contributor.author | Angulo, Ana María |
dc.date | 1997 |
dc.identifier.citation | Gil, J.; Gracia, A.; Angulo, A M. Trends in the consumption of animal food products in mediterranean countries. "Cahiers options mediterranennes", Febrer 1997, vol. 37, p. 11-31. |
dc.identifier.citation | 1022-1379 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/8609 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | http://ressources.ciheam.org/om/pdf/c37/99600002.pdf |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Aspectes econòmics |
dc.subject | Food consumption--Mediterranean region |
dc.subject | Aliments -- Consum -- Mediterrània (Regió) |
dc.title | Trends in the consumption of animal food products in mediterranean countries |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |