To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/8608
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor.author | Gil Roig, José María |
dc.contributor.author | Sánchez, Mercedes |
dc.date | 1997 |
dc.identifier.citation | Gil, J.; Sanchez, M. Consumer preferences for wine attributes: a conjoint approach. "British food journal", Gener 1997, vol. 99, núm. 1, p. 3-11. |
dc.identifier.citation | 0007-070X |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/8608 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Enologia |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Aspectes econòmics |
dc.subject | Wine and wine making--Economic aspects--Spain |
dc.subject | Consumers' preferences--Spain--Mathematical models |
dc.subject | Vinicultura -- Aspectes econòmics -- Espanya |
dc.subject | Consumidors -- Preferències -- Models matemàtics |
dc.title | Consumer preferences for wine attributes: a conjoint approach |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |