To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/8292

Influència de l'etanol i de la glucosa en l'activació bacteriana, i de la densitat de població en el procés d'acetificació
Carbó Moliner, Rosa; Oms, M.; Palma, Y.; Pujolà Cunill, Montserrat
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. SC-SIMBIO - Sistemes complexos. Simulació discreta de materials i de sistemes biològics; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Ciències de la terra i de la vida::Microbiologia
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Química orgànica::Bioquímica
Acetobacter
Ethanol
Bacteriology, Agricultural
Glucose
Bacteriologia agrícola
Etanol
Glucosa
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Gordún Quiles, Elena; Valle Mendoza, Luis Javier del; Ginovart Gisbert, Marta; Carbó Moliner, Rosa
Santas, Jonathan; Almajano Pablos, María Pilar; Carbó Moliner, Rosa
Portell Canal, Xavier; Ginovart Gisbert, Marta; Carbó Moliner, Rosa; Gras Moreu, Anna Maria; Vives Rego, Josep
Carbó Moliner, Rosa; Almajano Pablos, María Pilar; Achaerandio Puente, María Isabel; López, F
 

Coordination

 

Supporters