To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/8176
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. STH - Sostenibilitat, Tecnologia i Humanisme |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Álvarez del Castillo, Lorenzo |
dc.contributor.author | Francesch Ollé, Maria |
dc.contributor.author | Esteve García, Enric |
dc.contributor.author | Álvarez del Castillo, María Dolores |
dc.contributor.author | Salas Salvado, Jordi |
dc.date | 2010-03 |
dc.identifier.citation | Alvarez, L. [et al.]. Caracterización química y nutritiva del salvado de arroz. "Nutrición hospitalaria", Març 2010, vol. 25, núm. suplemento 1, p. 102. |
dc.identifier.citation | 0212-1611 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/8176 |
dc.language.iso | spa |
dc.relation | http://www.nutricionhospitalaria.com/mostrarfile.asp?ID=4688 |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria dels cereals i derivats |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana |
dc.subject | Rice--Nutrition |
dc.subject | Arròs -- Aspectes nutritius |
dc.title | Caracterización química y nutritiva del salvado de arroz |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |