Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/8176

Caracterización química y nutritiva del salvado de arroz
Álvarez del Castillo, Lorenzo; Francesch Ollé, Maria; Esteve García, Enric; Álvarez del Castillo, María Dolores; Salas Salvado, Jordi
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. STH - Sostenibilitat, Tecnologia i Humanisme; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria dels cereals i derivats
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana
-Rice--Nutrition
-Arròs -- Aspectes nutritius
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Versió publicada
Article
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Álvarez del Castillo, Lorenzo; Francesch Ollé, Maria; Esteve García, Enric; Álvarez del Castillo, María Dolores; Salas Salvado, Jordi
Álvarez del Castillo, Lorenzo; Francesch Ollé, Maria; Esteve García, Enric; Álvarez del Castillo, María Dolores; Bonachera Fernández, N.
Abreu, Marien; Araujo Pardo, Gabriela; Balbuena Martínez, Maria Camino Teófila; Labbate, D.; Salas Salvado, Jordi
Francesch Vidal, Amadeu; Guerrero Asorey, Lluís; Álvarez del Castillo, Lorenzo
Álvarez del Castillo, Lorenzo; Hernández Yáñez, Eduard