To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/6949
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
dc.contributor.author | Casañas Artigas, Francesc |
dc.contributor.author | Pujolà Cunill, Montserrat |
dc.contributor.author | Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario |
dc.contributor.author | Almirall Malivern, Antonio Rafael |
dc.contributor.author | Sánchez Bell, Esther |
dc.contributor.author | Nuez Viñals, Fernando |
dc.date | 2006-11 |
dc.identifier.citation | Casañas, F. [et al.]. Variability in some texture characteristics and chemical composition of common beans (Phaseolus vulgaris L.). "Journal of the science of food and agriculture", Novembre 2006, vol. 86, núm. 14, p. 2445-2449. |
dc.identifier.citation | 0022-5142 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/6949 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Beans |
dc.subject | Food texture |
dc.subject | Mongetes |
dc.subject | Aliments -- Anàlisi sensorial |
dc.title | Variability in some texture characteristics and chemical composition of common beans (Phaseolus vulgaris L.) |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |