Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/6945

Protein and starch content of raw, soaked and cooked beans (Phaseolus vulgaris L.)
Pujolà Cunill, Montserrat; Farreras Aleu, Albert; Casañas Artigas, Francesc
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
Beans
Food texture
Mongetes -- Anàlisi sensorial
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Artículo
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Pujolà Cunill, Montserrat; Farreras Aleu, Albert; Casañas Artigas, Francesc
Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario; Casañas Artigas, Francesc; Bosch Roura, Lluís; Almirall Malivern, Antonio Rafael; Sánchez Bell, Esther; Pujolà Cunill, Montserrat; Nuez Viñals, Fernando
Flórez Vergara, Alexis; Pujolà Cunill, Montserrat; Valero Baya, Jordi; Centelles, Enric; Almirall Malivern, Antonio Rafael; Casañas Artigas, Francesc
Bosch Roura, Lluís; Casañas Artigas, Francesc; Pujolà Cunill, Montserrat; Centelles, Enric; Beltrán, P.; Flórez, Antonio; Nuez Viñals, Fernando
Bosch Roura, Lluís; Casañas Artigas, Francesc; Pujolà Cunill, Montserrat; Nuez Viñals, Fernando