To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/6943

Influence of pH and operation variables on biogenic amines nanofiltration
Sabaté Reboll, José; Pujolà Cunill, Montserrat; Labanda, Jordi; Llorens, Joan
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Biotecnologia alimentària
Nanofiltration
Amines
Nanofiltració
Amines
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Sabaté Reboll, José; Labanda, Jordi; Llorens, Joan
Sabaté Reboll, José; Pujolà Cunill, Montserrat; Llorens, Joan; Marco, Pilar
Llorens, Joan; Marco, P.; Sabaté Reboll, José; Pujolà Cunill, Montserrat; Felip, I; Plumed, E
Pujolà Cunill, Montserrat; Rodríguez, E.; Sabaté Reboll, José; Labanda, J.; Llorens, Joan
Sabaté Reboll, José; Pujolà Cunill, Montserrat; Llorens, Joan
 

Coordination

 

Supporters