Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/6403
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Auleda Amorós, Josep Maria |
dc.contributor.author | Hernández Yáñez, Eduard |
dc.contributor.author | Raventós Santamaria, Mercè |
dc.date | 2009-12 |
dc.identifier.citation | Auleda, J.; Hernandez, E.; Raventos, M. Crioconcentració de fluids alimentaris: una tecnologia emergent?. "TECA: Tecnologia i ciència dels aliments", Desembre 2009, vol. 11, núm. 2, p. 12-18. |
dc.identifier.citation | 1137-7976 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/6403 |
dc.language.iso | cat |
dc.relation | http://publicacions.iec.cat |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Refrigeration and refrigerating machinery |
dc.subject | Food industry trade |
dc.subject | Crioconcentració |
dc.subject | Aliments -- Indústria i comerç |
dc.title | Crioconcentració de fluids alimentaris: una tecnologia emergent? |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |