To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/6403

Crioconcentració de fluids alimentaris: una tecnologia emergent?
Auleda Amorós, Josep Maria; Hernández Yáñez, Eduard; Raventós Santamaria, Mercè
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
Refrigeration and refrigerating machinery
Food industry trade
Crioconcentració
Aliments -- Indústria i comerç
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Gulfo, Rafael; Auleda Amorós, Josep Maria; Raventós Santamaria, Mercè; Hernández Yáñez, Eduard
Ruiz Pardo, Yolanda; Sánchez Machado, José; Hernández Yáñez, Eduard; Auleda Amorós, Josep Maria; Raventós Santamaria, Mercè
Auleda Amorós, Josep Maria; Raventós Santamaria, Mercè; Sánchez Machado, José; Hernández Yáñez, Eduard
Auleda Amorós, Josep Maria; Hernández Yáñez, Eduard; Suarez Sánchez, Aitor; Raventós Santamaria, Mercè
Hernández Yáñez, Eduard; Raventós Santamaria, Mercè; Auleda Amorós, Josep Maria; Ibarz, Albert
 

Coordination

 

Supporters