Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/6276
dc.contributor | Escola Superior d'Agricultura de Barcelona |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Sánchez Machado, José |
dc.contributor.author | Ruiz Pardo, Yolanda |
dc.contributor.author | Auleda Amorós, Josep Maria |
dc.contributor.author | Hernández Yáñez, Eduard |
dc.contributor.author | Raventós Santamaria, Mercè |
dc.date | 2009-08 |
dc.identifier.citation | Sanchez Machado, J. [et al.]. Review. Freeze concentration in the fruit juices industry. "Food science and technology international", Agost 2009, vol. 15, núm. 4, p. 303-315. |
dc.identifier.citation | 1082-0132 |
dc.identifier.citation | 10.1177/1082013209344267 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/6276 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | http://fst.sagepub.com/ |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Biotecnologia alimentària |
dc.subject | Fruit juices |
dc.subject | Sucs de fruita concentrats |
dc.title | Review. Freeze concentration in the fruit juices industry |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |