To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/6274
dc.contributor | Escola Superior d'Agricultura de Barcelona |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Hernández Yáñez, Eduard |
dc.contributor.author | Raventós Santamaria, Mercè |
dc.contributor.author | Auleda Amorós, Josep Maria |
dc.contributor.author | Ibarz, Albert |
dc.date | 2010-01 |
dc.identifier.citation | Hernandez, E. [et al.]. Freeze concentration of must in a pilot plant falling film cryoconcentrator. "Emerging food science & emerging technologies", Gener 2010, vol. 11, núm. 1, p. 130-136. |
dc.identifier.citation | 1466-8564 |
dc.identifier.citation | 10.1016/j.ifset.2009.08.014 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/6274 |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | Elsevier |
dc.relation | http://www.sciencedirect.com/science?_ob=PublicationURL&_tockey=%23TOC%236596%239999%23999999999%2399999%23FLA%23&_cdi=6596&_pubType=J&_auth=y&_acct=C000053450&_version=1&_urlVersion=0&_userid=1517299&md5=41a88b13adc770efc0003af28a3266b4 |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Biotecnologia alimentària |
dc.subject | Must |
dc.subject | Frozen fruit |
dc.subject | Most |
dc.subject | Sucs de fruita |
dc.subject | Crioconcentració |
dc.title | Freeze concentration of must in a pilot plant falling film cryoconcentrator |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |