Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/2545

Reutilización de la levadura en fermentaciones de la cerveza: simulaciones por ordenador
Ginovart Gisbert, Marta; Portell Canal, Xavier; Silbert, Moises
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
Àrees temàtiques de la UPC::Matemàtiques i estadística::Estadística aplicada
Yeasts
Fermentation
Statistics
llevats, fermentació, modelització estadística, edad genealógica, reutilització de llevats, model basat en l'individu, INDISIM-YEAST
Llevats
Fermentació
Modelització estadística
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/conferenceObject
Mercè Raventós, Jordi Salazar
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Ginovart Gisbert, Marta; Prats Soler, Clara; Portell Canal, Xavier; Silbert, Moises
Ginovart Gisbert, Marta; Portell Canal, Xavier; Silbert, Moises
Portell Canal, Xavier; Prats Soler, Clara; Silbert, Moises; Ginovart Gisbert, Marta
Ginovart Gisbert, Marta; Portell Canal, Xavier; Silbert, Moises