Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/2522
Títol: | Efecto del tratamiento térmico en vegetales (phaseolus vulgaris, cucurbita pepo) envasados al vacío antes de la cocción |
---|---|
Autor/a: | Achaerandio Puente, María Isabel; Peñas Hernández, Mireia; Córdoba Fernández, Marta; Prats, Rosana; Sáez, Víctor; Pujolà Cunill, Montserrat |
Altres autors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
Matèries: | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments -Cucurbita pepo -Precooked foods -common bean -cocció en envasos, phaseolus vulgaris, cucurbita pepo, V gama, RPFDEs, mongeta verda, carbassó -Tractament tèrmic -Aliments de cinquena gamma -Aliments precuinats -Carbassons -Mongetes tendres |
Drets: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipus de document: | Objecte de conferència |
Publicat per: | Mercè Raventós, Jordi Salazar |
Compartir: |