Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/2522

Efecto del tratamiento térmico en vegetales (phaseolus vulgaris, cucurbita pepo) envasados al vacío antes de la cocción
Achaerandio Puente, María Isabel; Peñas Hernández, Mireia; Córdoba Fernández, Marta; Prats, Rosana; Sáez, Víctor; Pujolà Cunill, Montserrat
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
-Cucurbita pepo
-Precooked foods
-common bean
-cocció en envasos, phaseolus vulgaris, cucurbita pepo, V gama, RPFDEs, mongeta verda, carbassó
-Tractament tèrmic
-Aliments de cinquena gamma
-Aliments precuinats
-Carbassons
-Mongetes tendres
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Objecte de conferència
Mercè Raventós, Jordi Salazar
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Rios do Amaral, Lucas; Achaerandio Puente, María Isabel; Benedetti, Benedito Carlo; Pujolà Cunill, Montserrat
Alvares Amaral, Rivia; Benedetti, Benedito Carlo; Pujolà Cunill, Montserrat; Achaerandio Puente, María Isabel
Benítez, Sheila; Achaerandio Puente, María Isabel; Pujolà Cunill, Montserrat
Yang, Yali; Achaerandio Puente, María Isabel; Pujolà Cunill, Montserrat
Yang, Yali; Achaerandio Puente, María Isabel; Pujolà Cunill, Montserrat