Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/10448
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
dc.contributor.author | Casañas Artigas, Francesc |
dc.contributor.author | Pujolà Cunill, Montserrat |
dc.contributor.author | Romero del Castillo Shelly, Mª del Rosario |
dc.contributor.author | Almirall Malivern, Antonio Rafael |
dc.contributor.author | Sánchez Bell, Esther |
dc.contributor.author | Nuez Viñals, Fernando |
dc.date | 2006 |
dc.identifier.citation | Casañas, Francesc [et al]. "Variability in some texture characteristics and chemical composition of common beans (Phaseolus vulgaris L.)". Journal of the Science of food and agriculture, 2006, vol. 86, p. 2445-2449. |
dc.identifier.citation | 0022-5142 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/10448 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Producció vegetal |
dc.subject | Common bean--Research |
dc.subject | Phaseolus vulgaris |
dc.subject | Mongetes -- Anàlisi |
dc.title | Variability in some texture characteristics and chemical composition of common beans (Phaseolus vulgaris L.) |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |