To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/10406
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor.author | Casañas Artigas, Francesc |
dc.contributor.author | Pujolà Cunill, Montserrat |
dc.contributor.author | Bosch Roura, Lluís |
dc.contributor.author | Sánchez Bell, Esther |
dc.contributor.author | Nuez Viñals, Fernando |
dc.date | 2002 |
dc.identifier.citation | Casañas, Francesc [et al]. "Chemical basis for the low sensory perception of the Ganxet bean (phaseolus vulgaris) seed coat". Journal of the science of food and agriculture, 2002, vol. 82, p. 1282-1286. |
dc.identifier.citation | 1282-1286 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/10406 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Producció vegetal |
dc.subject | Common bean |
dc.subject | Phaseolus vulgaris |
dc.subject | Mongetes del ganxet -- Anàlisi sensorial |
dc.title | Chemical basis for the low sensory perception of the Ganxet bean (phaseolus vulgaris) seed coat |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |