To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/2993
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
dc.contributor.author | Pujolà Cunill, Montserrat |
dc.contributor.author | Farreras Aleu, Albert |
dc.contributor.author | Casañas Artigas, Francesc |
dc.date | 2007 |
dc.identifier.citation | Pujolà, Monserrat; Farreras, Albert; Casañas, Francesc. "Protein and starch content of raw, soaked and cooked beans (Phaseolus vulgaris L.)". Food Chemistry, 2007, vol. 102, p. 1034-1041. www.elsevier.com/locate/foodchem |
dc.identifier.citation | 0308-8146 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/2993 |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | Elsevier |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Biotecnologia i millora genètica vegetal |
dc.subject | Beans--Varieties |
dc.subject | Beans |
dc.subject | Mongetes -- Millorament selectiu |
dc.title | Protein and starch content of raw, soaked and cooked beans (Phaseolus vulgaris L.) |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |