Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/8647
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor.author | Gil Roig, José María |
dc.contributor.author | Dhehibi, Boubaker |
dc.contributor.author | Angulo, Ana María |
dc.date | 2001 |
dc.identifier.citation | Gil Roig, José M. [et al.]. "La demanda de carnes y pescados en Túnez: un enfoque dinámico". Estudios Agrosociales y Pesqueros, 2001, núm. 190, p. 223-244 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/8647 |
dc.language.iso | spa |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria del peix |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria de la carn |
dc.subject | Food industry and trade--Tunisia |
dc.subject | Food consumption--Tunisia |
dc.subject | Carnes y pescados |
dc.subject | Sistemas de demanda dinámicos |
dc.subject | AIDS |
dc.subject | Restricciones teóricas |
dc.subject | Túnez |
dc.subject | Aliments -- Indústria i comerç -- Tunísia |
dc.subject | Aliments -- Consum -- Tunísia |
dc.title | La demanda de carnes y pescados en Túnez: un enfoque dinámico |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |