Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/6513

Producció de proteïna de diferents varietats de l´alfals
Martínez, Luis; Casañas Artigas, Francesc; Bosch Roura, Lluís; Alboquers Bosch, Josep; Clúa Samper, David
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana
Alfals
Producció de proteïna
Article
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Casañas Artigas, Francesc; Bosch Roura, Lluís; Alboquers Bosch, Josep; Clavero, A.
Casañas Artigas, Francesc; Bosch Roura, Lluís; Alboquers Bosch, Josep; Murtra Ferré, Jordi
Alboquers Bosch, Josep; Bosch Roura, Lluís; Casañas Artigas, Francesc; Barras, Manuel; Cárdenas, Guillermo
Bosch Roura, Lluís; Casañas Artigas, Francesc; Alboquers Bosch, Josep; Saus, J.; Millán, J.A.
Clavero Ramírez, Albert; Casañas Artigas, Francesc; Alboquers Bosch, Josep; Bosch Roura, Lluís