To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/6568
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
dc.contributor.author | Brossa Arlubins, Jaume |
dc.contributor.author | Espinosa, J.M. |
dc.contributor.author | Romera, C. |
dc.contributor.author | Clavero, C. |
dc.contributor.author | Aloy, M. |
dc.contributor.author | Bosch Roura, Lluís |
dc.contributor.author | Casañas Artigas, Francesc |
dc.date | 1987 |
dc.identifier.citation | Brossa Arlubins, Jaume [et al.]. "Producció de farratge de 32 híbrids comercials de blat de moro".Barcelona: Escola d'Enginyeria Tècnica Agrícola, Obra Social Agrícola de la Caixa de Pensions, 1987. p. 2-8 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/6568 |
dc.language.iso | cat |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura |
dc.subject | Blat de moro |
dc.subject | Farratge |
dc.title | Producció de farratge de 32 híbrids comercials de blat de moro |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |