Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/2416

Elasticidad de la demanda francesa de carne de cordero de origen español
Ameur, Mehrez; Ben-Kaabia, Monia; Gil Roig, José María
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria de la carn
Exports--Spain
Lamb meat industry--Spain.
Exportaciones españolas
Sistemas de demanda
Ovino
Cointegración
Exportacions -- Espanya
Carn d'anyell -- Indústria i comerç -- Espanya
Article
Madrid : Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación.
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Ben-Kaabia, Monia; Gil Roig, José María; Ameur, Mehrez
Gil Roig, José María; Ben-Kaabia, Monia; Pérez González, Patricio; Espada, Marta
Gil Roig, José María; Ben-Kaabia, Monia; Chebbi, Houssen Eddine