Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/2363
Título:
|
The structure of food: demand in Tunissia: a differential system approach
|
Autor/a:
|
Laajimi, Abderraouf; Dhehibi, Boubaker; Gil Roig, José María
|
Otros autores:
|
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
Materia(s):
|
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Aspectes econòmics -Food consumption--Tunisia -Food industry and trade--Tunisia -Tunisie -Consommation alimentaire -Système de demande -Changement structurel -Aliments -- Consum -- Tunísia -Aliments -- Indústria i comerç -- Tunísia |
Derechos:
|
|
Tipo de documento:
|
Artículo |
Editor:
|
Paris : Institut national de la recherche agronomique
|
Compartir:
|
|
Mostrar el registro completo del ítem