Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/2052
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. MVCO - Millora Vegetal de Caràcters Organolèptics |
dc.contributor.author | Ferret i Quesada, Alfred |
dc.contributor.author | Casañas Artigas, Francesc |
dc.contributor.author | Bosch Roura, Lluís |
dc.contributor.author | Verdú González, Antoni Maria Claret |
dc.contributor.author | Aloy, Michel |
dc.contributor.author | Nuez Viñals, Fernando |
dc.date | 1989 |
dc.identifier.citation | Bosch, L.; Casañas, F.; Verdú, A. Quantitative analysis of stover quality in the Lancaster variety of corn A: XII Congres Eucarpia 27 feb-4 march. Germany pp. 5.19 |
dc.identifier.citation | 0723-7812 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/2052 |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | Mann |
dc.relation | Eucarpia congress. Science for plant breeding |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Biotecnologia i millora genètica vegetal |
dc.subject | Corn--Varieties |
dc.subject | Blat de moro |
dc.subject | Blat de moro -- Varietats |
dc.title | Quantitative analysis of stover quality in the Lancaster variety of corn |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |
dc.description.abstract |