To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/15125
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor.author | Avitia Rodríguez, Jessica |
dc.contributor.author | Gil Roig, José María |
dc.contributor.author | Costa Font, Montserrat |
dc.date | 2011 |
dc.identifier.citation | Avitia, J.; Gil, J.; Costa-Font, M. Structural equation modelling of consumer acceptance of organic food in Spain. A: Congreso de Economía Agraria. "VIII Congreso de Economía Agraria". Madrid: 2011, p. 1-36. |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/15125 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria de la carn |
dc.subject | Natural foods industry --Spain |
dc.subject | Agricultura ecològica |
dc.title | Structural equation modelling of consumer acceptance of organic food in Spain |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |