Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/14796

Neuroprotective effects of white tea against oxidative
Almajano Pablos, María Pilar; Vila, Ingrid; Ginés, Silvia
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. ENGIBIO - Enginyeria i Biotecnologia
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana
-Tea
-Antioxidants
-Antioxidants
-Te
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Versió publicada
Article
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Paoletti, Paola; Vila, Ingrid; Rifé, Maria; Lizcano de Vega, José Miguel; Alberch i Vié, Jordi; Ginés, Silvia
García Sánchez, Tomás; Sanchez Ortiz, Beatriz; Vila, Ingrid; Guitart, M.; Rosell Ferrer, Francisco Javier; Gomez Foix, Anna Maria; Bragós Bardia, Ramon
García-Serra, Anna; Radosevic, Marija; Pupak, Anika; Brito, Verónica; Ríos, José; Aguilar, Esther; Maudes, Estibaliz; Ariño, Helena; Spatola, Marianna; Mannara, Francesco; Pedreño, Marta; Joubert, Bastien; Ginés, Silvia; Planagumà i Valls, Jesús; Dalmau, Josep
Gil Moya, Emilio; Gallart González-Palacio, Montserrat; Balsari, Paolo; Marucco, Paolo; Almajano Pablos, María Pilar; Llop Casamada, Jordi
García Raurich, Josep; Vázquez Ricart, Anna; Pallarès Andreu, Marc; Monagas Asensio, Pedro; Almajano Pablos, María Pilar