Búsqueda de ancentros comunes entre genomas de diferentes especies
Rodríguez Murillo, Jonas
Gonzàlez, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2010
Descripció: 50 p.
Resum: La cerca de similituds entre regions de diferents genomes ofereix molta informació sobre les relaciones entre les especies d'aquest genomes. Es molt útil per a l'estudi de la conservació de gens d'una especia a un altre, de com les propietats d'un gen son assignades a un altre gen o de com es creen variacions en genomes diferents durant l'evolució d'aquestes especies. La finalitat d'aquest projecte es la creació d'una eina per a la cerca d'ancestres comuns de diferents especies basada en la comparació de la conservació entre regions dels genomes d'aquestes especies. Per a una comparació entre genomes mes eficaç una part important del projecte es destinarà a la creació d'una nova unitat de comparació. Aquestes noves unitats seran superestructures basades en agrupació dels MUMs existent per la mateixa comparació que anomenarem superMUMs. La aplicació final estarà disponible al servidor: http://revolutionresearch. uab. es.
Resum: La búsqueda de similitudes entre regiones de diferentes genomas aporta mucha información sobre las relaciones entre las especies de estos genomas. Es muy útil para el estudio de la conservación de genes de una especie a otra, de cómo las propiedades de un gen son asignados a otro gen o de cómo se crean variaciones en genomas diferentes durante la evolución de esas especies. La finalidad de este proyecto es la creación de herramientas para la búsqueda de ancestros comunes de distintas especies basada en la comparación de la conservación entre regiones de los genomas de dichas especies. Para una comparación entre genomas más eficaz una importante del parte del proyecto se dedicara a la creación de una nueva unidad de comparación. Estas nuevas unidades serán superestructuras basadas en agrupaciones de los MUMs existentes de la misma comparación que llamaremos superMUMs. La aplicación final estará disponible en el servidor: http://revolutionresearch. uab. es.
Resum: The search for similarities between regions of different genomes provides much information on the relationships among species of these genomes. As the study of conservation of genes from one species to another, how the properties of a gene are assigned to another gene or how to create variations in different genomes during the evolution of these species. This project describes the creation of tools to search for common ancestry of different species based on a comparison of conservation among regions of the genomes of these species For a more effective comparison of genomes a part of the project will be dedicated to the creation of a new unit of comparison. These new units will be superstructures based on groupings of existing MUMS called superMUMs. The final application will be available at the server: http://revolutionresearch. uab. es.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Genomes ; Processament de dades ; Biologia computacional ; Mètodes



Informe previ
5 p, 102.7 KB

Presentació
28 p, 1.1 MB

Projecte
50 p, 1.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-15, darrera modificació el 2023-01-17



   Favorit i Compartir