Generador de gestores de contenido web en Java
Durán Álvaro, Joaquín
Narciso Farias, Mercedes Elizabeth, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 113 p.
Resum: Aquest projecte consisteix en el desenvolupament d'una aplicació web programada en Java, que permet crear diferents tipus de webs, donant l'opció de definir i administrar tant les estructures com els continguts dels apartats. Altres opcions que permet gestionar són els tipus d'usuaris que podran accedir i el disseny gràfic de cada web generada. S'aconsegueix així crear webs sense necessitat de programar. Mitjançant el desenvolupament del projecte es pretén aprendre i utilitzar el framewok anomenat Struts que ofereix una plataforma sobre la qual es desenvolupa l'aplicació permetent utilitzar una sèrie de llibreries ja programades i treballar utilitzant una metodologia o patró de disseny.
Resum: Este proyecto consiste en el desarrollo de una aplicación web programada en Java, que permite crear diferentes tipos de webs, dando la opción de definir y administrar tanto las estructuras como los contenidos de los apartados. Otras opciones que permite gestionar son los tipos de usuarios que podrán acceder y el diseño gráfico de cada web generada. Se consigue así crear webs sin necesidad de programar. Mediante el desarrollo del proyecto se pretende aprender y utilizar el framewok conocido como Struts que ofrece una plataforma sobre la que se desarrolla la aplicación permitiendo utilizar una serie de librerías ya programadas y trabajar utilizando una metodología o patrón de diseño.
Resum: This project consists in developing a web application programmed in Java, which lets you create different types of sites, giving the option to define and manage both structures and contents of the sections. Other options for managing the types of users can access and the graphic design of each site generated. This way you can create websites without programming. The aim of the project is to learn and use the framewok called Struts that provides a platform on which the application is developed allowing the use of a number of libraries already scheduled and work through a methodology or design pattern.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Pàgines web ; Disseny



113 p, 6.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-15, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir