Comparación de datos de expresión génica del servidor local con datos de una base de datos remota
Muñoz Escudero, Marc
Gonzàlez, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Huerta Casado, Mario
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2011
Descripció: 66 p.
Resum: En la presente memoria se detalla con precisión las diversas fases del trabajo para construir una aplicación web en el servidor http://revolutionresearch. uab. es que permite enriquecer los clusters de la microarray del usuario con información biomédica de una base de datos remota. Los clusters de origen estadístico (o no) de la microarray del usuario se enriquecen a partir de cruzar sus genes marcadores con la base de datos de genes marcadores de microarrays (base de datos remota) con clusters basados en información biomédica. La base de datos de genes marcadores de microarrays ha sido obtenida a partir de la base de datos de GEO Profiles del NCBI.
Resum: En la present memòria es detalla amb precisió les diverses fases del treball per tal de construir una aplicació web en el servidor http://revolutionresearch. uab. es que permet enriquir els clusters de la microarray de l'usuari amb informació biomèdica de una base de dades remota. Els clusters d'origen estadístic (o no) de la microarray de l'usuari s'enriqueixen a partir de creuar els seus gens marcadors amb la base de dades de gens marcadors de microarrays (base de dades remota) amb clusters basats en informació biomèdica. La base de dades de gens marcadors de microarrays ha sigut obtinguda a partir de la base de dades de GEO Profiles del NCBI.
Resum: This report details various stages of the work in order to build a web application on this server http://revolutionresearch. uab. es that allows enrich clusters in the microarray's user with biomedical information from a remote database. Clusters of statiscial origin (or not) of the microarray's user are enriched from the crossing of its genes markers with the database of genes markers of microarray (remote database) with clusters based on biomedical information. The database of genes markers of microarray has been obtained from the database GEO Profiles in NCBI.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Gens ; Expressió ; Processament de dades ; Interfícies d'usuari (Sistemes d'ordinadors) ; Disseny



Presentació
18 p, 504.5 KB

Projecte
66 p, 860.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-15, darrera modificació el 2023-01-17



   Favorit i Compartir