Escritorio de trabajo del médico
Cáliz Vílchez, Daniel
Pons, Jordi, (Pons Aróztegui) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2012
Descripció: 95 p.
Resum: El proyecto se desarrolla en el marco de un convenio entre la Universidad Autónoma de Barcelona y la empresa UNIT4 en las oficinas de UNIT4 Ibérica en Barberà del Vallès. Consiste en realizar y disponer de una nueva versión del escritorio, o estación, de trabajo del médico totalmente remodelada, más visual y energizante con la ayuda de las nuevas usabilidades de creación de escritorios de la empresa, mejorando sus fortalezas a la vez que reduciendo las debilidades y aportando nuevas perspectivas de usabilidad que permitirán potenciar la productividad de los usuarios en el empleo de la aplicación.
Resum: El projecte es desenvolupa en el marc d'un conveni entre la Universitat Autònoma de Barcelona i l'empresa UNIT4 en les oficines de UNIT4 Ibèrica a Barberà del Vallès. El projecte consisteix a realitzar i disposar d'una nova versió de l'escriptori, o estació, de treball del metge totalment remodelada, més visual i energitzant amb l'ajuda de les noves usabilitats de creació d'escriptoris de l'empresa millorant les seves fortaleses al mateix temps que reduint les debilitats i aportant noves perspectives d'usabilitat que permetran potenciar la productivitat dels usuaris en l'ús de l'aplicació.
Resum: The project is developed under an agreement between the Universitat Autònoma de Barcelona and the company UNIT4 at the offices of UNIT4 Ibèrica in Barberà del Vallès. The project aims to develop a new version of the desktop, or working station of the doctor, in order to have it completely remodeled, more visual and energetic with the help of the new usability desktop building tool, those improving its strengths while reducing the weaknesses and providing new perspectives of usability that will enhance the productivity of users in the use of the application.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Consulta mèdica ; Automatització



95 p, 4.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2012-05-15, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir