Tratamiento del Linfoma Difuso de Célula Grande B en la era Rituximab : Experiencia de un Centro
Novelli, Silvana
Briones Meijide, Javier
Sierra, Jorge
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2012
Descripció: 32 p.
Resum: Hemos analizado la supervivencia global (SG) y el tiempo libre de enfermedad (TLE) de los pacientes afectos de un linfoma difuso de célula grande en la era Rituximab. Describimos los resultados de los que recibieron un trasplante alogénico (aloTPH) en los últimos 13 años. La supervivencia global (SG) en los tratados con Rituximab fue de 59% y el tiempo libre de enfermedad (TLE) de 54%. La supervivencia por IPI fue de IPI bajo=82%, intermedio-bajo=54%, intermedio-alto=51%, alto=33%. En el trasplante autólogo la SG fue de 65% y con TLE 54%. La SG para los que recibieron un aloTPH fue de 49% a los 78 meses.
Resum: Hem analitzat la supervivència global (SG) i el temps lliure de malaltia (TLM) dels pacients afectes d'un limfoma difús de cèl lula gran en l'era Rituximab. Descrivim els resultats dels que van rebre un trasplantament (aloTPH) en els últims 13 anys. La SG en els tractats amb Rituximab va ser de 59% i el TLM de 54%. La supervivència per IPI va ser d'IPI baix=82%, intermedi-baix= 54%, intermedi-alt = 51%, alt = 33%. En el trasplantament autòleg la SG va ser de 65% i amb TLE 54%. La SG per als que van rebre un aloTPH va ser de 49% als 78 mesos.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Medicina. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Limfomes, Medul·la òssia



32 p, 782.7 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-05-15, darrera modificació el 2023-03-07



   Favorit i Compartir