To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10256/4267
dc.contributor | Fàbrega Romans, Emma |
---|---|
dc.contributor | Puigvert Colomer, Xavier |
dc.contributor | Universitat de Girona. Escola Politècnica Superior |
dc.contributor.author | Cros i Jordana, Josep |
dc.date | 2006-09 |
dc.date.accessioned | 2012-04-17T08:18:00Z |
dc.date.available | 2012-04-17T08:18:00Z |
dc.date.issued | 2012-04-17T08:18:00Z |
dc.identifier.citation | Cros i Jordana, J. (2006).Influència de la restricció alimentària i del maneig presacrifici sobre el benestar i la qualitat de la canal i la carn en porcí. A ‘Enginyeria Tècnica Agrícola. Explotacions Agropecuàries (ETAEA)'. Girona: Universitat. [Consulta: 16 abril 2012]. Disponible a: http://hdl.handle.net/10256/4267 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10256/4267 |
dc.format | application/pdf |
dc.language.iso | cat |
dc.relation | Enginyeria Tècnica Agrícola. Explotacions Agropecuàries (ETAEA) |
dc.rights | Aquest document està subjecte a una llicència Creative Commons: Reconeixement – No comercial – Sense obra derivada (by-nc-nd) |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca |
dc.subject | Carn de porc |
dc.subject | Porcs -- Alimentació |
dc.subject | Porcs -- Hàbits i conducta |
dc.subject | Pork |
dc.subject | Swine -- Feeding and feeds |
dc.subject | Swine -- Behavior |
dc.title | Influència de la restricció alimentària i del maneig presacrifici sobre el benestar i la qualitat de la canal i la carn en porcí |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |