Influencia de las fugas intencionales en la monitorización del volumen tidal en ventilación mecànica no invasiva
Sogo Sagardía, Ana Isabel
Domingo, Christian, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Data: 2012
Descripció: 37 p.
Resum: La modalitat més utilitzada en ventilació mecànica no invasiva es la pressió de suport (Ps) amb tubuladura única i sistemes de fuita controlada mitjançant una vàlvula espiratòria. En el nostre estudi avaluem la influència que l'increment d'aquestes fuites pot tenir en el càlcul del volum tidal (VT) per part del software dels ventiladors comercials. Els resultats mostren que el software dels ventiladors infravalora el VT real que rep el pacient. Aixó pot comportar que, almenys en alguns casos, en la pràctica clínica s'utilitzin valors de Ps superiors als necessaris quina cosa podria comportar un cert grau d'hiperinsuflació pulmonar.
Resum: La modalidad más utilizada en ventilación mecánica no invasiva es la presión de soporte (Ps) con tubuladura única y sistemas de fuga controlada mediante una válvula espiratoria. En el presente estudio evaluamos la influencia que el incremento de estas fugas puede tener sobre el cálculo del volumen tidal (VT) por el software de los ventiladores comerciales. Los resultados muestran que el software de los ventiladores infravalora el VT real que recibe el paciente. Esto puede comportar que, al menos en algunos casos, en la práctica clínica se utilicen valores de Ps superiores a los necesarios y se produzca un cierto grado de hiperinsuflación pulmonar.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Facultat de Medicina. Departament de Medicina. Treballs de recerca de postgrau
Document: Treball final de grau
Matèria: Respiració artificial



37 p, 1.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2012-03-08, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir