Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/180869

Influencia de las fugas intencionales en la monitorización del volumen tidal en ventilación mecànica no invasiva
Sogo Sagardía, Ana Isabel
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Medicina; Domingo Ribas, Christian
La modalitat més utilitzada en ventilació mecànica no invasiva es la pressió de suport (Ps) amb tubuladura única i sistemes de fuita controlada mitjançant una vàlvula espiratòria. En el nostre estudi avaluem la influència que l’increment d’aquestes fuites pot tenir en el càlcul del volum tidal (VT) per part del software dels ventiladors comercials. Els resultats mostren que el software dels ventiladors infravalora el VT real que rep el pacient. Aixó pot comportar que, almenys en alguns casos, en la pràctica clínica s’utilitzin valors de Ps superiors als necessaris quina cosa podria comportar un cert grau d’hiperinsuflació pulmonar.
La modalidad más utilizada en ventilación mecánica no invasiva es la presión de soporte (Ps) con tubuladura única y sistemas de fuga controlada mediante una válvula espiratoria. En el presente estudio evaluamos la influencia que el incremento de estas fugas puede tener sobre el cálculo del volumen tidal (VT) por el software de los ventiladores comerciales. Los resultados muestran que el software de los ventiladores infravalora el VT real que recibe el paciente. Esto puede comportar que, al menos en algunos casos, en la práctica clínica se utilicen valores de Ps superiores a los necesarios y se produzca un cierto grado de hiperinsuflación pulmonar.
08-03-2012
616.2 - Patologia de l'aparell respiratori
Respiració artificial
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
37 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format
TR-SogoSagardia.pdf 1.310 MB PDF

Mostra el registre complet del document