Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/12281

Els premis literaris a Catalunya i en català fora del Principat (anys 2000-2001)
Subirana, Jaume
Peer-reviewed
Estudi sobre els premis literaris convocats durant els anys 2000 i 2001 a Catalunya i en llengua catalana enllà de les quatre províncies catalanes, realitzat amb l'objectiu d'ajudar a analitzar amb detall i precisió el paper dels premis literaris en la promoció i la creativitat literàries a partir de dades qualitatives contrastades. L'estudi va ser fruit d'un encàrrec del Gabinet tècnic del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i es va dur a terme des de Lletra (Universitat Oberta de Catalunya) sota la direcció del Dr. Jaume Subirana Ortín.
Estudio sobre los premios literarios convocados durante los años 2000 y 2001 a Cataluña y en lengua catalana fuera de las cuatro provincias catalanas, realizado con el objetivo de ayudar a analizar con detalle y precisión el papel de los premios literarios en la promoción y la creatividad literarias a partir de dadas cualitativas contrastadas. El estudio fue fruto de un encargo del Gabinete Técnico del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, y se realizó des de Lletra (Universitat Oberta de Catalunya) bajo la dirección del Dr. Jaume Subirana Ortín.
Study of literary awards convened during 2000 and 2001 in Catalonia and in Catalan language outside the four Catalan provinces, carried out in order to help to analyze in detail and precision the role of literary awards in the promotion and in the literary creativity from given qualitative data. The study was commissioned by the Technical Office of the Department de Cultura de la Generalitat de Catalunya, and performed from Lletra (Open University of Catalonia) under the direction of Dr. Jaume Subirana Ortín.
07-03-2012
Premis literaris
Literatura catalana
literary awards
premios literarios
literatura catalana
catalan literature
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Research paper
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem