Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/11368

Disseny i implementació de la base de dades d'un sistema de votació ciutadà a nivell Europeu a través d'Internet
León Lucena, Maria del Carmen
Universitat Oberta de Catalunya
La Comunitat Europea desitja implementar una aplicació per a gestionar les votacions ciutadanes a través d'Internet. Aquesta, dins de la partida pressupostària destinada a fomentar la participació ciutadana dins de l'àmbit polític Europeu, ha decidit obrir un concurs públic per rebre propostes sobre el disseny d'una base de dades (BD) que els hi serveixi de magatzem d'informació per a la futura aplicació.
La Comunidad Europea desea implementar una aplicación para gestionar las votaciones ciudadanas a través de Internet. Esta, dentro de la partida presupuestaria destinada a fomentar la participación ciudadana dentro del ámbito político Europeo, ha decidido abrir un concurso público para recibir propuestas sobre el diseño de una base de datos (BD) que les sirva de almacén de información para la futura aplicación.
The European Commission wants to deploy an application to manage the voting citizens via the Internet. This, within the budget allocated to promote citizen participation in the European political arena, has decided to open a tender for proposals on the design of a database (DB) which will serve as a storehouse of information for future implementation.
07-03-2012
Base de dades relacionals
Base de datos relacional
votació a través d'Internet
votación a través de Internet
e-voting
relational databases
Oracle
Oracle
Oracle
Relational databases -- Design
Bases de dades relacionals -- Disseny
Bases de datos relacionales -- Diseño
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Bachelor thesis
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

León Lucena, Maria del Carmen